ORWELD KAYNAK TELLERİ

Sürekli gelişme anlayışı ile birlikte, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için güçlü ve güvenilir bir kuruluş olmak ana ilkemizdir.

ORWELD WELDING WIRES

With the understanding of continuous development, our customers' needs and Our main principle is to be a strong and reliable organization to meet their expectations.

СВАРОЧНЫЕ ПРОВОДА ORWELD

Понимая постоянное развитие, потребности наших клиентов и Наш главный принцип - быть сильной и надежной организацией, оправдывающей их ожидания.

Orweld Kaynak Telleri Unormak kuruluşudur. Yıllar içinde sanayinin gelişimi ile beraber kaynak tüketim malzemeleri ihtiyacına cevap vermek üzere MIG/MAG ve TIG Telleri, Özlü Teller, Tozaltı Tozları ve Tellerini üretim amaçıyla UNORMAK kuruluşu olarak, Orweld Kaynak telleri hizmete başlamıştır.

With the development of the industry over the years, ORWELD WELDING WIRES, AS UNORMAK INSTITUTION, started to serve in order to produce MIG/MAG and TIG Wires, Cored Wires, Submerged Submerged Powders and Wires in order to respond to the needs of welding consumables.

С развитием отрасли на протяжении многих лет ORWELD WELDING WIRES, КАК УНИВЕРСАЛ UNORMAK, начал свою деятельность по производству проволоки для сварки MIG / MAG и TIG, порошковой проволоки, погруженных в воду порошков и проволоки для удовлетворения потребностей в сварочных материалах. .

Daha Fazla Gör

Sürekli gelişme anlayışı ile birlikte, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için güçlü ve güvenilir bir kuruluş olmak ana ilkemizdir. Müşteri memnuniyeti ve kalitede sürekliliğin sağlanması konusunda tüm çalışanlarımız sorumludur. Kalite en önemli işimizidir.

With the understanding of continuous development, to meet the needs and expectations of our customers Being a strong and reliable organization is our main principle. All of our employees are responsible for ensuring customer satisfaction and continuity in quality. Quality is our most important business.

С пониманием непрерывного развития, чтобы удовлетворить потребности и ожидания наших клиентов. Наш главный принцип - быть сильной и надежной организацией. Все наши сотрудники несут ответственность за обеспечение удовлетворенности клиентов и неизменное качество. Качество - наш самый важный бизнес.

Kalite Belgelerimiz
TÜM ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDAKİ BİLGİLERİ ONLINE KATALOĞUMUZDA BULABİLİRSİNİZ. YOU CAN FIND INFORMATION ABOUT ALL OUR PRODUCTS IN OUR ONLINE CATALOG. ВЫ МОЖЕТЕ НАЙТИ ИНФОРМАЦИЮ обо всех наших продуктах В НАШЕМ ОНЛАЙН-КАТАЛОГЕ. Çevrimiçi indir
tse ce iso eac pct tur tur

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız

close
Whatsapp Destek Web Katalog
facebook instagram linkedin